Bygga en walk in closet

Inför att du ska påbörja att bygga en walk in closet så kan det vara bra att planera detta väl. Har du valt vilket som kommer att bli din nya stora garderob så se till att nyttja rummet till max. Se även till att ha god belysning och utgå får de behov som ni har för en garderob i denna storlek.

Skriv ner vad som ni är i behov av så blir det lättar vid inköp av det som ni behöver. Det kan vara skohyllor, klädstänger för klänningar, kostymer och sådant som kan hängas på galge. Det kan också vara trådkorgar för mindre kläder som exempelvis underkläder, strumpor, linnen med mera. Det kan finnas fördelar att ha både stora och små fack med förvarningsmöjligheter. Hur mycket som får plats beror ju på hur mycket utrymme ni har att bygga på.

Det kan vara så att något av barnen har flyttat hemifrån och ni kan bygga om detta sovrum till en walk in closet. På så sätt så kan ni ta ur de garderober ni har i det egna sovrummet och få ett större sovrum till er själva. Bygg om det lilla sovrummet till den önskegarderob som ni vill ha. Ta upp en dörr från ert sovrummet om det är möjligt.  Finns det plast så ställ in två fåtöljer som man kan sitta i medans man drar på sig strumpor och liknande. Ni har alla möjligheter att skapa garderoben som ni vill.